Advies op maat

Deskundig advies

Bij de keuze voor een pakket op maat staat u er natuurlijk niet alleen voor. Graag nodigen wij u uit voor een afspraak in één van luxe kerstpakketten showrooms. Daar wordt u door een speciale adviseur kerstpakketten persoonlijk geholpen bij het samenstellen van uw ideale kerstpakket.

 

U bepaalt

Wilt u vooral luxe foodproducten of graag een blijvend geschenk in uw pakket? Of wilt u graag een wenskaart toevoegen? Dat kan! U bepaalt, bijna alles is mogelijk. En natuurlijk altijd binnen het door u gewenste budget.

 

Compleet concept

Wilt u echt een persoonlijke draai geven aan uw kerstpakket, zonder al te veel tijd kwijt te zijn? Het is ook mogelijk om ons een compleet concept te laten uitwerken. Aan de hand van uw wensen en eisen maken wij een passende vertaling en presenteren wij een totaalbeleving rondom uw kerstpakket. Daarbij sluiten wij moeiteloos aan op de cultuur en merkuitstraling van uw bedrijf.

 

Zelf zien, proeven & voelen

Bezorging bij u thuis

Bestelt u uw kerstpakketten via één van onze showrooms? Dan bezorgen wij uw pakketten geheel gratis op één adres in Nederland. Wilt u de pakketten over meerdere locaties laten verdelen of zelfs bij uw medewerkers thuis laten afleveren? Ook dat is geen probleem. Mogelijk rekenen wij in dat geval wel een bezorgvergoeding, afhankelijk van uw order.

Openstelling showrooms

Onze 18 kerstpakketten showrooms zijn het gehele jaar geopend. Voor het gemak adviseren wij u op tijd een afspraak te maken. Zo heeft u de grootst mogelijke keuze bij het samenstellen van uw pakket. Geen tijd om zelf een afspraak te plannen? Geen probleem, wij bellen u graag op om een geschikte datum te prikken. Geen tijd op een doordeweekse dag? Ook op zaterdag zijn onze showrooms op afspraak te bezoeken.

Bekijk alle showrooms