Over ons

 

 

Samen met u stellen wij een persoonlijk én waardevol kerstpakket samen waarmee u gegarandeerd indruk maakt en uw waardering toont aan de ontvangers van het pakket. Vanaf het moment van samenstellen tot en met het uitreiken van het pakket bent u volledig ontzorgd. Als onderdeel van Sligro Food Group, dé partner voor foodprofessionals, zit Groots in Genieten in ons DNA. Dit grootse genieten wordt ook ervaren door de ontvangers van onze kerstpakketten.

Op zoek naar een kerstpakket wat bij uw medewerkers een glimlach op het gezicht tovert? Dan bent u bij Sligro Kerstpakketten aan het juiste adres. Al ruim 40 jaar zijn wij specialist op het gebied van kerstgeschenken. Met voor ieders wat wils. En in elke prijsklasse.

Specialisten in huis 

Sligro kerstpakketten worden met zorg samengesteld. Ons deskundig team van specialisten is hier dagelijks mee bezig. Zij volgen de trends op de voet en zorgen er voor dat uw bestelling perfect wordt verzorgd. Daarnaast profiteert u bij ons van de voordelen van een grote organisatie waarbij we alles in huis hebben. Van inkoop tot bezorging, wij regelen alles zelf. Met Sligro Kerstpakketten hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Vertrouwd Sligro

Sligro verkoopt niet alleen kerstpakketten. Wij zijn een totaalgroothandel. Met 49 vestigingen en 12 bezorglocaties is Sligro dagelijks een vertrouwde partner voor ruim 15.000 klanten uit de foodservice branche. Klanten die iedere dag weer kunnen rekenen op onze uitstekende service en kennis van zaken. In onze kerstpakketten showrooms is altijd een expert op het gebied van bedrijfsgeschenken aanwezig.

 • Kwaliteit voor ieder budget
  Het maakt niet uit hoe groot uw budget is. Wij hebben altijd een geschikt kerstgeschenk dat bij u past. Van een goede fles wijn tot een zelf samengesteld kerstpakket, bij Sligro kunt u het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Welke keuze u ook maakt, u kiest in ieder geval altijd voor kwaliteit.
 • Geen tussenhandel
  Bij Sligro doen wij alles in eigen beheer. Daardoor kunnen we snel schakelen, houden we de kosten laag en weten we precies wat we bieden. Dat gaat zelfs zo ver dat als we een product niet kunnen vinden voor de prijs of kwaliteit die wij willen, wij het gewoon zelf gaan produceren. Wel zo handig.
 • 100% Kwaliteitsgarantie
  Onze kerstpakketten en kerstgeschenken worden altijd met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Mocht er iets niet kloppen, dan is dat daarom niet alleen voor u een teleurstelling. Gelukkig kunt u in dat geval altijd vertrouwen op onze 100% kwaliteitsgarantie.
 • Bezorging in heel Nederland
  Sligro beschikt over een landelijk bezorgnetwerk, met 12 modern uitgevoerde bezorglocaties verspreid over Nederland. Hierdoor kunnen wij bezorgen op iedere gewenste locatie in Nederland. Snel, goedkoop en precies volgens afspraak.

 

Ontdek de mogelijkheden

Het bepalen van het juiste kerstpakket hoeft niet veel tijd te kosten. We maken het u gemakkelijk door 4 opties te presenteren. U bepaalt zelf welke van deze 4 het beste bij u past:

  zorgvuldig samengesteld en altijd gevuld met de beste producten.
 

een divers assortiment luxe kerstgeschenken waarmee u vrij kunt combineren.

  persoonlijk advies van een kerstpakkettenadviseur over de gewenste samenstelling van uw droompakket.
  uw medewerkers kiezen zelf hun geschenk uit een geselecteerd assortiment.