Borrelen met je kerstpakket

Kerstmis biedt vaak de gelegenheid om eens gezellig met vrienden en familie te gaan borrelen! Fijne gesprekken, het jaar doornemen, herinneringen ophalen en goede voornemens delen met elkaar onder het genot van een lekker hapje en drankje. Een kerstpakket afgestemd op een middag of avond borrelen is daarom een ultiem eindejaarsgeschenk om aan je personeel te geven. Gevuld met de lekkerste wijn, bier of alcoholvrije dranken en uiteraard voorzien van overheerlijke borrelhapjes. Denk aan gebrande noten, worstjes, heerlijke kazen, toast en een prachtig geschenk. Bijvoorbeeld een uniek dienblad, plank of schaal om al het heerlijks op te presenteren. Elk kerstpakket is zorgvuldig samengesteld en producten zijn volledig op elkaar afgestemd. Wij willen jou en je personeel een fijne kerst en eindejaar bezorgen. Met onze geschenkdozen uit de huisselectie hopen we daar een mooie bijdrage aan te kunnen leveren.

Bier, wijn of alcoholvrij

Een lekker borrel kerstpakket bestel je eenvoudig online. Daar weten wij als geen ander een invulling aan te geven. Als dé expert in lekker eten en drinken hebben we prachtige geschenkdozen waar je je personeel een grote blijk van waardering mee kunt geven. Borrelen met elkaar is iets wat voorkomt op bijna elk kerst- of eindejaarsfeest. Een goedgevulde borrelplank mag op zo’n moment dan ook zeker niet ontbreken. Wij hebben een ruim aantal kerstpakketten zorgvuldig samengesteld met gezellig borrelen als thema. Creëer thuis je eigen pub, met het Old Dutch kerstpakket. Een prachtige etagère gevuld met bier, wijn, pinda’s en nog veel meer. Of neem het pakket Borreltijd. Traditioneel gevuld met lekkere wijn, camembert, reypenaer en andere lekkernijen. En een mooi grijs dienblad om al het lekkers feestelijk te presenteren. Liever borrelen met bier? Ook dat kan, met keuze uit vele kerstpakketten die voorzien zijn van A-merk bieren. Borrelen zonder alcohol is uiteraard ook een optie. Het alcoholvrije kerstpakket Boordevol Lekkers zit boordevol heerlijke ingrediënten. Goed voor een gezellige borrel zonder alcohol!

Wijn

Kerstpakketten met alcohol zijn vaak voorzien van een exclusieve wijn of speciale bieren. Helemaal passend bij het thema van het geschenk. Het Bella Italia pakket bevat naast bijzondere Italiaanse producten zoals pasta en panettone, een verrukkelijke Merlot delle Venezie. Of ga voor de echte klassieker tijdens koude winterdagen: glühwein! Je zit altijd goed met de typisch Hollandse lekkernijen en een winterse wijn in het Let It Snow kerstpakket. Voor ieder budget is er wel een kerstpakket. Wist je dat ons goedkoopste pakket Jolly Birds slechts 13,50 kost? En die is uiteraard voorzien van een heerlijke frisse witte wijn en andere sfeervolle kerst producten.

Bier

Ga je liever voor bier? Ook daar hebben we bij Sligro aan gedacht! Met zorg samengestelde kerstpakketten voorzien van lekkere A-merk bieren ben je zeker van een heerlijke kerstborrel. In het verfijnde kerstpakket Kerstwens zit naast een trendy letterbord, heerlijk Hertog Jan bier. Voorzien van dip stokjes, ambachtelijke chips en dipsaus om erbij op te eten. Liever iets specialer? In het Hello Winter pakket zit een geweldige Tripel kruik van Hertog Jan bier. Daar kan je goed mee proosten op een een fijne feestmaand.

Bekijk alle kerstpakketten met alcohol en bestel snel en gemakkelijk online. Je kunt er ook voor kiezen om je kerstpakket in één van de Sligro vestigingen op te halen. En wil je graag een bijzondere wijn of speciaalbier in je pakket voegen? Onze professionals vertellen je graag wat er mogelijk is.

Borrelpakketten