Borrelen met je kerstpakket

Kerstmis biedt vaak de gelegenheid om eens gezellig met vrienden en familie te gaan borrelen! Fijne gesprekken, het jaar doornemen, herinneringen ophalen en goede voornemens delen met elkaar onder het genot van een lekker hapje en drankje. Een kerstpakket afgestemd op een middag of avond borrelen is daarom een ultiem eindejaarsgeschenk om aan je personeel te geven. Gevuld met de lekkerste wijn, bier of alcoholvrije dranken en uiteraard voorzien van overheerlijke borrelhapjes.

Bekijk de borrelpakketten

Bubbels, bier, wijn of alcoholvrij

Een lekker borrel kerstpakket bestel je eenvoudig online. Daar weten wij als geen ander een invulling aan te geven. Als dé expert in lekker eten en drinken hebben we prachtige geschenkdozen waar je je personeel een grote blijk van waardering mee kunt geven. Borrelen met elkaar is iets wat voorkomt op bijna elk kerst- of eindejaarsfeest. Een goedgevulde borrelplank mag op zo’n moment dan ook zeker niet ontbreken. Wij hebben een ruim aantal kerstpakketten zorgvuldig samengesteld met gezellig borrelen als thema.

Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren door de volgende pakketten: Beste wensen , Karakter en Meesterlijk.

Wijn

Kerstpakketten met alcohol zijn vaak voorzien van een exclusieve wijn of speciale bieren. Helemaal passend bij het thema van het geschenk. Het Rijk Gevuld pakket bevat een kerstgeschenk met een gouden randje met een verrukkelijke Paarl Heights Merlot. Of ga je voor de echte klassieker tijdens koude winterdagen: glühwein! Je zit altijd goed met het pakket Ugly Christmas. Compleet met een smaakvolle Spaanse glühwein, gemaakt van 100% tempranillo.

Bekijk de wijnpakketten

Bier

Ga je liever voor bier? Ook daar hebben we bij Sligro aan gedacht! Met zorg samengestelde kerstpakketten voorzien van lekkere A-merk bieren ben je zeker van een heerlijke kerstborrel. In het verfijnde kerstpakket Rijk Gevuld zit naast alles voor een gevulde plank heerlijk La Trappe Quadrupel. Liever een stoer pakket? In het Dik Verdiend pakket zit een heerlijke Tripel kruik van Hertog Jan. Daar kan je goed mee proosten op een fijne feestmaand.

Bekijk onze bierpakketten