Kerstpakketten exclusief voor Sligro

Als beloning voor het harde werken en voor de goede resultaten die je medewerkers gebracht hebben wil je graag iets bijzonders geven. Iets exclusiefs. Het lekkerste stukje vlees of vis serveren we natuurlijk graag tijdens de feestdagen. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen je hier graag bij! Onze kerstpakketten zijn niet zomaar geschenken die je als blijk van waardering aan je personeel geeft aan het einde van het jaar. Het zijn exclusieve producten en merken, speciaal samengesteld voor Sligro. Een kerstpakket dat je dus nergens anders vindt!

Bestel nu

Exclusieve merken

Zo goed als alle kerstpakketten van Sligro zijn gevuld met exclusieve merken die je alleen bij Sligro kunt kopen. Het pakket Mediterraan is hier een goed voorbeeld van. Goed gevuld en met karakteristieke producten als serranoham, pasta, pesto en olijven. Hiermee verwen je je personeel met een klassiek kerstpakket boordevol eten en drinken. Wil je een bijzonder eindejaarsgeschenk geven voor een klein budget? Kies dan voor het zoet-hartige pakket Cool. Geen poespas, gewoon perfect voor een gezellige avond.

Bestel nu

Originele productlijnen

Wil je een origineel kerstgeschenk aan je personeel geven? Een die je nergens anders terugvindt? Kies dan voor pakket Santa’s Favourite of voor Quality Time. Deze pakketten bevatten producten die speciaal en exclusief voor Sligro ontworpen zijn. De keuze is aan jou. Bekijk het uitgebreide overzicht van alle unieke geschenken en bestel eenvoudig online.

Bestel nu

Verspakketten: uniek in de markt

Alleen bij Sligro kun je kerstpakketten bestellen met echte verse ingrediënten. Als je medewerkers of zakenrelaties in de categorie fijnproevers vallen, dan zit je hier goed. Online kun je kiezen uit drie soorten verspakketten. Een smakelijk dessert creëer je met de uitbreide kaasplank Karakter. Smakelijk samen borrelen doe je met verspakket Tapas en met het verspakket Ribeye kun je met je sterambities aan de slag. In onze vestigingen vind je een grote selectie van onze meest exclusieve, luxe en vooral lekkere producten. Als exclusieve verspartner weten wij als geen ander hoe je je personeel kunt verwennen!

Verspakketten

Exclusiviteit alleen bij Sligro

Onze exclusieve merken zijn speciaal op maat gemaakt. Daardoor beschikt ieder merk over een eigentijdse receptuur en kenmerken. Deze speciaal ontwikkelde producten vind je in een aantal kerstpakketten terug. Gemaakt van de beste kwaliteiten met garantie. De eindejaarsgeschenken bestaan uit een goede mix van bekende A-merken en exclusieve (eigen) merken van Sligro. De producten van onze exclusieve merken hebben een unieke prijs-kwaliteitverhouding en zijn alleen verkrijgbaar bij Sligro.

Wil je meer informatie of hulp bij je keuze? We helpen je graag bij het uitzoeken of samenstellen van jouw kerstpakket. Bel 0413 34 35 00 of bezoek een Sligro vestiging.