Kerstpakketten en goede doelen horen bij elkaar

Bij Sligro vinden we het belangrijk iets extra’s te doen met Kerst. Goede doelen steunen is daar een prachtig voorbeeld van. Het Liliane Fonds steunen we elk jaar. Daarnaast zetten we elk jaar een ander goed doel in het kerst zonnetje. Dit jaar is dat Stichting CliniClowns. Samen met deze twee goede doelen hebben we twee prachtige kerstpakketten samengesteld. Koop je een van deze twee kerstpakketten? Dan doneren wij € 1,50 van elk verkocht pakket aan het goede doel.
In 2017 hebben we namens onze klanten bijna € 24.000,- mogen doneren aan het Liliane Fonds en Stichting Spieren voor Spieren! Met de aanschaf van deze pakketten steun je twee fantastische goede doelen. Helemaal passend bij de kerstgedachte! Want Kerstmis vier je tenslotte samen.

Bekijk goede doelen pakketten

Het Liliane Fonds

Kinderen met een handicap horen erbij
Het Liliane Fonds heeft een duidelijke visie: een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen. Zowel thuis als in hun gemeenschap. Een omgeving waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft.
Zover is het nog niet. Zeker niet in de armste gebieden van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Ruim 80 procent van alle kinderen in die landen leeft met een beperking. Armoede is de grootste veroorzaker van handicaps. Vooral kinderen zijn kwetsbaar. Met oorzaken als ondervoeding, onwetendheid, onvoldoende medische zorg en slechte sanitaire voorzieningen. Het hebben van een handicap in deze landen leidt vaak tot nog meer armoede. Steun het goede doel daarom nu. Juist met kerst. Samen kunnen we de vicieuze cirkel doorbreken!
Het Liliane Fonds wil deze kinderen met een handicap helpen.

Help jij mee de droom van dit goede doel te realiseren?
De aanschaf van het kerstpakket Urban Jungle helpt om die droom waar te maken. Daarmee steun je het goede doel. Van elk verkocht Urban Jungle pakket maken we namelijk € 1,50 over aan het Liliane Fonds.

CliniClowns

“We laten het kind weer even kind zijn”
Wekelijks gaan ongeveer tachtig CliniClowns op bezoek in ziekenhuizen en zorginstellingen. Willemien Pasmans is daar één van. Al tijdens haar onderwijsjaren kreeg ze te maken met een kleuter die in het ziekenhuis belandde. “Een jongetje, hij bleek kanker te hebben. Ik heb hem opgezocht in het ziekenhuis, op de Intensive Care, tussen al die pompjes en slangetjes. Ik ben verhalen gaan vertellen, liedjes gaan zingen, heb geprobeerd hem op te vrolijken. En hoe dood- en doodziek hij ook was: zijn oogjes begonnen te glimmen en op zijn bleke gezichtje verscheen een lach. Daar is mijn werk voor dit goede doel allemaal begonnen”

Steun dit goede doel
Stichting CliniClowns ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van sponsoren en donateurs. Dankzij deze partners kunnen mensen zoals Willemien hun werk doen.
De aanschaf van het kerstpakket Smakelijk Eten helpt ook mee. Van elk verkocht pakket maken we namelijk € 1,50 over aan CliniClowns.

Het geven van zo’n speciaal kerstpakket aan je personeel geeft dubbel zoveel waardering. Steun jij één van deze goede doelen?