Kerstpakketten en goede doelen horen bij elkaar

Bij Sligro vinden we het belangrijk iets extra’s te doen met kerst. Goede doelen steunen is daar een prachtig voorbeeld van. Het Liliane Fonds steunen we elk jaar. Daarnaast zetten we om de twee jaar een ander goed doel in het kerst zonnetje. Dit jaar is dat Stichting CliniClowns. Samen met deze twee goede doelen hebben we twee prachtige kerstpakketten samengesteld. Koop je een van deze twee kerstpakketten? Dan doneren wij € 1,50 van elk verkocht pakket aan het goede doel.
In 2018 hebben we namens onze klanten bijna € 30.000,- mogen doneren aan het Liliane Fonds en CliniClowns! Met de aanschaf van deze pakketten steun je twee fantastische goede doelen. Helemaal passend bij de kerstgedachte! Want Kerstmis vier je tenslotte samen.

Bekijk goede doelen pakketten

Het Liliane Fonds

“Kinderen met een handicap horen erbij.” Dat is de visie van het Liliane Fonds. Of beter gezegd: de toekomstdroom. Het Liliane Fonds streeft naar een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig meetellen en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft.

Er is nog veel werk te verzetten, zeker in de armste gebieden van de wereld, zoals in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Daar woont namelijk ruim 80% van alle kinderen met een beperking. Het is de armoede die zorgt dat er te weinig aandacht is voor zaken als gezonde voeding, medische zorg en hygiëne.

Je kunt het Liliane Fonds helpen in hun missie. Bestel je kerstpakket Oranje Gift, dan doneer je rechtstreeks € 1,50 per pakket aan het Liliane Fonds. Met jouw bijdrage maak je dus een groot verschil.

Bekijk Orange gift pakket

CliniClowns

Een glimlach. Dat is waar Stichting CliniClowns het allemaal voor doet. Want achter de glimlach op het gezicht van een ziek kind of oudere gaat zó veel schuil!

Een CliniClown zorgt dat iemands ziekte even niet het belangrijkste is in diens leven. Of dat nou een ziek kind is of een dementerende oudere; CliniClowns maken een verschil vanuit oprecht contact en verbeeldingskracht.

Een CliniClown ziet de ander zoals hij echt is. Natuurlijk, de ziekte bestaat, maar er is meer. De CliniClown is in staat om dáár, met woord en gebaar, de nadruk op te leggen. Angst en pijn verdwijnen naar de achtergrond en al is het maar voor even: de sfeer en het positieve gevoel dat ze ermee oproepen, is onbetaalbaar.

We hebben kerstpakket Smile verbonden aan Stichting CliniClowns. Koop je dat pakket, dan gaat er per stuk € 1,50 naar deze mooie en bijzondere stichting.

Bekijk Smile pakket