Heerlijk Vers kerstpakketten

Als je medewerkers in de categorie fijnproevers vallen, zit je bij ons altijd goed. Naast onze traditionele kerstpakketten verwennen we je graag met producten uit onze rijke versselectie. In onze vestigingen en online vind je een selectie van onze meest exclusieve, luxe en vooral lekkere producten. Alle expertise die we bij Sligro in huis hebben, is ingezet bij het samenstellen van onze heerlijk vers kerstpakketten. Het resultaat: schitterende geschenken met  verse ingrediënten voor een borrel en alle benodigdheden voor een kaasfondue. En dat allemaal van topkwaliteit.

Onze paradepaardjes

Om te zorgen dat je gegarandeerd de juiste keuze maakt, hebben we verschillende paradepaardjes uit ons assortiment samengevoegd. Stuk voor stuk producten van de beste kwaliteit, van de specialisten van onze verspartners:

  • Ruig (wild en gevogelte)
  • Kaldenberg (vlees)
  • Smit Vis (vis en schaal- en schelpdieren)
  • Smeding (groente en fruit)

Bezoek één van onze vestigingen om een heerlijk vers kerstpakket samen te stellen. Of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Vind dichtstbijzijnde vestiging

Bijzondere verspakketten

Bij het samenstellen van deze verspakketten hebben we alle kennis en expertise aangesproken die in onze organisatie aanwezig is. Het resultaat: smaakvolle verspakketten met hoofdrolspelers als de luxe Ribeye, een karakteristieke kaasplank, en heerlijke ingrediënten voor een avondje gezellig tapas eten.
De heerlijke verspakketten bevatten alle ingrediënten die nodig zijn om een compleet verwenmoment te creëren. Neem het pakket Tapas, dat naast kaas en chorizo, ook een tapas bestekset, bordjes en een schaal bevat. De bijpassende wijnen maken het verhaal compleet. Hiermee laat je zeker een verbluffende indruk achter bij de ontvanger van het pakket. Genieten was nog nooit zo eenvoudig!

Bekijk verspakketten

Bestelling en levering verspakketten

Voor de verspakketten geldt een speciale bestelprocedure. Dat heeft te maken met de houdbaarheid van deze producten. De verspakketten zijn bestelbaar vanaf 1 november 2019. Vanaf 18 november 2019 zijn de verspakketten af te halen op de door jou aangegeven vestiging. Helaas kunnen we verspakketten niet op locatie laten bezorgen.

De uiterste besteldatum van verspakketten is donderdag 19 december 2019. De pakketten kennen een levertijd van vijf werkdagen na bestellen en hebben bij uitlevering een minimale THT van vijf dagen.

Bestel nu