Betaalbare kerstpakketten

Betaalbare geschenken vind je gegarandeerd bij Sligro. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat essentieel is om net dat beetje extra gevoel van waardering te geven. Ook al is de prijs van je eindejaarsgeschenk afhankelijk van een bepaald budget. Onze experts geven je graag advies als je moeite hebt met kiezen.

Een leuk kerstgeschenk kan al tegen een aantrekkelijk tarief besteld worden. We hebben pakketten die bomvol heerlijke producten zitten en toch in je budget passen. Wat dacht je van het traditionele pakket Christmas time: dé cadeauzak voor onder de kerstboom, vrijwel passend bij ieder budget. Met heerlijk geurende, zelfgebakken appeltaart krijg je zeker dat gezellige kerstgevoel. Voor maar € 17,50 draag je jouw personeel al een warm hart toe.

Luxe en exclusieve kerstpakketten

Wil je je medewerkers op en top verwennen dit jaar? Bekijk dan onze selectie luxe kerstpakketten vanaf 61 euro. Boordevol exclusieve producten, geschenken en de lekkerste hapjes. Blijf warm tijdens een koude winter met een prachtige vuurschaal, of ga voor haute cuisine met het Passie pakket van Herman den Blijker. Een overvloedig en exclusief kerstpakket, compleet met prachtige tafelversiering.

Het einde van het jaar nadert gauw. Wil je er zeker van zijn dat je voor jouw budget een leuk en origineel kerstpakket hebt? Plaats dan snel je bestelling. Mede dankzij de duurzame relaties die Sligro met de jaren heeft opgebouwd, kunnen wij tegen een scherp tarief onze producten inkopen. Hierbij geldt wel: op is op. Online kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Betalen gaat per factuur of je kan je kerstgeschenken ophalen in één van onze vestigingen.