Betaalbare kerstpakketten

Betaalbare geschenken vind je gegarandeerd bij Sligro. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat essentieel is om net dat beetje extra gevoel van waardering te geven. Ook al is de prijs van je eindejaarsgeschenk afhankelijk van een bepaald budget. Onze experts geven je graag advies als je moeite hebt met kiezen.

Een leuk kerstgeschenk kan al tegen een aantrekkelijk tarief besteld worden. We hebben pakketten die bomvol heerlijke producten zitten en toch in je budget passen. Wat dacht je van het traditionele pakket Santa’s Favourite: het geschenk voor onder de kerstboom, vrijwel passend bij ieder budget. Met een heerlijke chocodrank en Snow mallows krijg je zeker dat gezellige kerstgevoel. Voor maar €18,50 euro draag je jouw personeel al een warm hart toe.

Luxe en exclusieve kerstpakketten

Wil je je medewerkers op en top verwennen dit jaar? Bekijk dan onze selectie luxe kerstpakketten. Boordevol exclusieve producten, geschenken en de lekkerste hapjes. Blijf warm tijdens een koude winter met een prachtig okergeel plaid die je kunt vinden in het pakket Quality Time, of ga voor haute cuisine met het Ribeye kerstpakket. Een overvloedig en exclusief kerstpakket, compleet met een prachtige braadslede.

Het einde van het jaar nadert snel. Wil je er zeker van zijn dat je voor jouw budget een leuk en origineel kerstpakket hebt? Plaats dan snel je bestelling. Mede dankzij de duurzame relaties die Sligro met de jaren heeft opgebouwd, kunnen wij tegen een scherp tarief onze producten inkopen. Hierbij geldt wel: op is op. Online kun je gemakkelijk je bestelling plaatsen. Betalen gaat per factuur of je kan je kerstgeschenken ophalen in een van onze vestigingen.

Bekijk luxe kerstpakketten