Koken en bakken kerstpakketten

Met kerst draait het voor veel mensen om lekker en veel eten en drinken. Er wordt dan ook flink uitgepakt om een rijkelijk gevuld kerstpakket aan je personeel te geven, vaak gevuld met heel veel eten. Waar je vervolgens je buikje goed mee kunt vullen. Vol lekkernijen om mee te koken of te bakken zit er vaak ook in het kerstpakket. Want wat is er nu gezelliger dan een feestelijk kerstontbijt of kerstdiner op tafel te zetten? Met ons zorgvuldig samengestelde kerstpakketten gericht op koken en bakken kun je heerlijk uitpakken in de keuken deze kerst.

Koken

Verras je personeel met een kerstpakket vol Aziatische ingrediënten voor een bijzonder kerstmaal met het Purple Asia pakket. Een goed gevuld foodpakket waarin het thema wokken centraal staat. Groots genieten kan ook heel eenvoudig zijn. Geniet van oer-Hollandse erwtensoep met het Hello Winter kerstpakket. Compleet met soeppan en soepkommen om je winterse soep op een feestelijke wijze mee op te dienen.

Bekijk koken en bakken

Bakken

Bakken is een hartstikke leuke bezigheid om samen met je familie of vrienden te doen. Of om als leuke activiteit met kinderen te ondernemen. Een mooie cake zet je zo in een handomdraai op tafel, lekker bij de koffie of thee na het kerstdiner. Net als kerstkoekjes of kerstkransjes, die je vervolgens ook nog sfeervol in de kerstboom kunt hangen als kerstversiering.

Bak voor jezelf of voor elkaar smeuïge wafels met het kerstpakket Over de Top. Zelf wafels maken en ze over de top versieren of gewoon met slagroom en poedersuiker: wie houdt er niet van wafels?