Lekker veel voor weinig

Je personeel overladen met een groots kerstpakket vol lekker veel eten en andere cadeau’s? Dat kan zeker bij Sligro! Wij hebben een aantal kerstpakketten die lekker veel producten bevatten. Extra feestelijk ingepakt in een mooie doos of verpakking. Geniet van heerlijke A-merk dranken, of exclusieve producten die speciaal voor Sligro zijn ontworpen. En dat alles voor betaalbare prijzen! Lekker veel voor weinig dus.

Bekijk Lekker Veel

Kerstpakketten met lekker veel producten

Letterlijk veel voor weinig als je het Smile pakket neemt, want naast dat je van al dit lekkers kunt genieten steun je ook nog eens het goede doel! Met maar liefst 40 artikelen feestelijk verpakt lukt het zeker om de feestdagen heerlijk door te komen.

Kerstmis staat ook vaak in het teken van saamhorigheid, genieten van het leven en van de momenten die het jaar je heeft gebracht.

Zelf samenstellen of kant-en-klaar?

Wil je liever zelf je kerstpakket samenstellen? Vol lekker veel producten van de beste kwaliteit? In een Sligro vestiging staan feestelijke verpakkingen voor je klaar, die je zelf kunt vullen met lekker veel eten en drinken naar keuze.

Liever een kant-en-klare rijkgevulde geschenkdoos bestellen? Om het je gemakkelijk te maken hebben wij al een aantal pakketten met als thema heel veel voor weinig, voor je samengesteld. Alles om je personeel een bijzondere en gezellige kerst te bezorgen. De keuze is aan jou.

Bestel je kerstpakketten met lekker veel producten eenvoudig online! Wil je liever persoonlijk advies? Ook dat doen we graag voor je. Bel 0413 34 35 00 of bezoek één van onze vestigingen.