Sligro Huisselectie Kerstpakketten

Waardering is het gevoel dat we iedere ontvanger willen geven. Kerst is tenslotte de meest bijzondere tijd van het jaar! Een blijk van waardering in de vorm van een feestelijk kerstpakket is dan erg fijn om te ontvangen en om te geven.

Je kunt een keuze maken uit verschillende prijscategorieën en diverse thema’s. Alle cadeaus zijn bedoeld om dat extraatje te geven tijdens de Kerst. Met familie, vrienden, collega’s en geliefden echt genieten van heerlijk eten en drinken. Je kiest en bestelt een kerstpakket gemakkelijk online. Wij zorgen ervoor dat ze op tijd worden bezorgd. Tevreden medewerkers gegarandeerd!

Voor elk budget

Er is een kerstpakket voor elk budget. We werken met verschillende, toegankelijke prijscategorieën. Vanaf €9,50 heb je al een heel leuk kerstpakket om te geven. Wat je ook kiest, je kan er bij Sligro altijd van op aan dat de prijs-kwaliteitverhouding van ieder pakket optimaal is.

Zoek op budget

Dubbel genieten

Naast de keuze uit budget bieden we ook een ruime variatie aan thema’s. Kerstpakketten die overvloedig gevuld zijn met de lekkerste wijn, kaas, ham en een prachtig tafelkleed. Borrelen met smakelijke delicatessen, (speciaal)bieren en een mooie plank om de borrel helemaal in stijl af te maken. Extra genieten doe je met een Goede Doelen kerstpakket. Ieder jaar zetten we, naast het Liliane Fonds, een andere organisatie in het zonnetje. Dit jaar is CliniClowns het tweede goede doel dat we steunen. Samen met hen hebben wij twee mooie kerstpakketten samengesteld. Van elk verkocht pakket maken wij €1,50 over.

Bekijk goede doelen