Advies op maat

0
+

STAP 1:
Maak een afspraak met
één van onze experts

0
+

STAP 2:
We helpen jou een keuze
te maken uit ons aanbod

0
+

STAP 3:
Bestelling plaatsen

0
+

STAP 4:
Levering

Advies op maat

Een eindejaarsgeschenk geef je als een blijk van waardering aan je medewerkers. Het is iets waar vaak heel het jaar naar wordt uitgekeken. Dan wil je ook dat het in de smaak valt. En dat is niet altijd even makkelijk om voor elkaar te krijgen. Bij Sligro hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten. Voor elk budget, voor alle soorten wensen en eisen. Vraag ons om advies, dat geven we je graag. Geheel vrijblijvend, want we willen dat iedereen kan genieten tijdens de leukste tijd van het jaar!

Maak nu een afspraak

Groots genieten: jij bepaalt

Extreme luxe tot aan kleine budgetten: jij bepaalt wat er in je kerstpakket komt. Wil je een wenskaart toevoegen? Of een extra cadeaubon? Alles is mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden om een kerstpakket op maat samen te stellen. Wij helpen je graag om er een geweldig feest van te maken. Genieten kan voor elk budget!

Zoek dichtstbijzijnde showroom

showroom

Deskundig advies

Onze food professionals weten precies wat goed bij elkaar past, zodat het een kerstpakket wordt waar het water je van in de mond gaat staan. Of wil je liever een exclusief cadeau geven als blijk van waardering? Ook daarin geven onze non-food experts je graag deskundig advies.

Neem contact op

Origineel kerst concept

Ben je op zoek naar een kerstgeschenk met een persoonlijke noot? Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen wij ook een compleet kerst concept voor je ontwikkelen. Dit presenteren we samen met een totaalbeleving rondom je kerstpakket. Zo ben je gegarandeerd van een bijzonder eindejaarsfeest dat aansluit op de cultuur en merkwaarden van je organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies

Tintelingen
kerstevent

Kerstevents

Wil je nóg een stapje verdergaan? Richt je bedrijfsrestaurant, vergaderzaal, of productiehal in als kerstmarkt, compleet met kerstkramen, muziek, hapjes en drankjes. Je medewerkers kiezen hun eigen pakket in een totale kerstbeleving. Zo wordt het geefmoment een ware happening.

We staan klaar met creatieve ideeën zodat er rekening gehouden kan worden met de veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19.

Uw contactpersoon:
Ingrid Appels
T +31 (0)413 34 35 00
E iappels@sligro.nl