Advies op maat

We doen ons uiterste best om bijzondere kerstpakketten samen te stellen. We kunnen ons echter voorstellen dat jijzelf ook ideeën hebt voor het perfecte kerstgeschenk. Passend bij jouw wensen, budget en organisatie zorgen we daarom graag voor een pakket op maat. Maak een afspraak in één van onze showrooms en ontdek onze producten en concepten. Samen met onze adviseur stel jij daarna jouw ultieme kerstgeschenk samen. Onze voorwaarde is dat je minimaal 75 pakketten afneemt en dat er sprake is van een orderbedrag van minimaal €2.500,- exclusief btw.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Pakket 03

Groots genieten

Je wil natuurlijk dat het eindejaarsgeschenk bij je medewerkers in de smaak valt. Daarom stellen we aan de hand van jouw wensen en eisen graag het ultieme kerstpakket voor jouw organisatie samen. Voor een groot of klein budget. Alles is mogelijk. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke wenskaart of cadeaubon toe om het kerstgeschenk nog specialer te maken. Neem een kijkje bij Sligro’s Huisselectie om alvast inspiratie op te doen.

Bekijk onze huisselectie
Pakket 16

Deskundig advies

Bij Sligro hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten. Voor elk budget en voor alle soorten wensen en eisen. Wij geven je graag geheel vrijblijvend advies en maken de mooiste tijd van het jaar graag speciaal voor jou en jouw medewerkers. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Bekijk onze 19 showrooms