Inspiratie

Lekker veel

Het zijn de bijzondere momenten waar we naar uitkijken. Gezellig borrelen met collega’s en relaties. Genieten rondom een goedgevulde tafel met het gezin. Als er ooit een geschikt moment is waarop we het koesteren om samen de feestdagen te kunnen vieren, dan is het nu wel. Dit veelbewogen jaar is hét moment om de mensen om je heen oprechte aandacht te geven. Aandacht is immers het allermooiste cadeau dat je kunt geven én krijgen. Ons assortiment omvat duizenden producten.

Het thema van deze brochure komt dan ook niet uit de lucht vallen: Verras & Verwonder.
Twee woorden die we graag horen; samen betekenen ze nóg meer. Je kunt zeggen dat je iemand waardeert. Dat is op zich al mooi, maar dan blijft het bij woorden. Wanneer je iemand een kerstpakket geeft, laat je het ook daadwerkelijk zien. Je hebt de tijd genomen om iets uit te zoeken en nagedacht over hoe je jouw waardering op persoonlijke wijze kunt uiten. Iets wat je collega, je familie of relatie des te meer zal weten te waarderen.

Zo maken we samen deze feestdagen extra bijzonder. Geniet ervan!

Pronkstukken

Onze kerstpakketten zitten ook vol ware pronkstukken. Stijlvolle en handige bewaaritems waar je elke dag van kunt genieten. Met deze pronkstukken ga je zeker iemand verrassen.

Uitblinkers

Kom we gaan genieten!

Het zit vaak in de details. Met deze stijlvolle mokken maak je van elke kop koffie of thee een plaatje! Warmte, winter, gezelligheid, kom er maar in!

Spelletje doen?

Erger je niet, maar geniet: dat is het enige juiste credo voor de feestdagen. Met een spannend spel aan tafel laat je de boel even helemaal de boel!

Met elkaar, altijd en overal

Natuurlijk, je moet het vuurtje iets verder opstoken tijdens de koudere dagen. Een borrelmoment in winterse sferen is zo gecreëerd: een rijkgevulde plank en een vuurkorfje en je bent er…

Het beste van twee werelden

Met deze mooie kommen wordt een eenvoudig soepje een waar feestje op tafel. Goed tafelen krijgt zo een heel andere betekenis.

Samen herinneringen koesteren

Tijdens de feestdagen genieten we vooral van elkáár. Van elkaars aanwezigheid, onze verhalen, het delen van fijne herinneringen. Met de Herinneringen Kerstbal in het Memory Lane pakket geef je die herinneringen een ‘eeuwig leven’.

Pasta, basta!

Pasta is veelzijdig, komt in vele vormen en kleuren. Voor welke variant je ook kiest, je bent er altijd van verzekerd dat je een maaltijd serveert die elk hartje sneller doet kloppen. Hou het simpel, zoals de Italianen doen. Of wees creatief, en tover jouw eigen culinaire pastakunstwerk op tafel.

Even onthaasten en genieten

Het hele jaar rond word je geleefd. Hoe heerlijk is het dan om tijdens de feestdagen even gas terug te nemen. Een verrukkelijk drankje, goed gezelschap en een warme, stijlvolle fleecedeken over je heen verricht wonderen. Pak de tijd voor jezelf, je hebt het verdiend!

Iconisch duo

Iconische duo’s: Laurel & Hardy, Suske en Wiske, John & Paul, Adam & Eva, de lijst is eindeloos. Net zo’n tijdloos en sterk duo vormen een glas goed gerijpte wijn en de unieke smaak van een overheerlijke, op traditionele wijze geproduceerde kaas van Reypenaer.

goede doelen

Goede doelen

Ieder jaar steunen we goede doelen met een gedeelte van de opbrengst van onze kerstpakketten. Het Liliane Fonds kan structureel rekenen op een bijdrage, daarnaast maken we dit jaar een mooi bedrag over naar Alzheimer Nederland. Dankzij jou! Dat is waarderen in het kwadraat.

Tintelingen

Geef je medewerkers een Tinteling cadeau en laat ze online hun ideale kerstgeschenk uitkiezen. Met een Tinteling kiezen de ontvangers uit een compleet assortiment aan geschenken, belevenissen, goede doelen en giftcards. Extra leuk: dat doen ze vanuit een gepersonaliseerde omgeving in stijl van je bedrijf of organisatie.

Regel je tinteling in drie stappen.

Stap 1: Kies je concept
Stap 2: Kies je (geef) moment
Stap 3: Kies je stijl

Tintelingen