Bewust bijzonder

Bij Sligro zoeken we het hele jaar door naar bijzondere artikelen voor in onze kerstpakketten. Hierbij kiezen we bewust voor onze eigen merken. Niet alleen zodat we jou onderscheidende traktaties van hoge kwaliteit kunnen bieden, maar ook om er zeker van te zijn dat bij het maken van die artikelen geen mensen benadeeld worden. Zo letten we erop dat de mensen die de artikelen maken een eerlijk salaris krijgen, dat er in de fabrieken veilig wordt gewerkt en er geen sprake is van kinderarbeid. Tegelijk willen we het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom kiezen we liever voor unieke artikelen die dicht bij huis zijn gemaakt dan in een ver land. Maak ’t speciaal, op een bewuste en verantwoorde manier!

Kerstkanjers

Onze kerstpakketten zijn geen doorsnee pakketten. Dit komt niet alleen door de hoogwaardige producten die in onze kerstpakketten zitten, maar vooral ook door onze kerstkanjers: stijlvolle en handige producten waar je niet alleen met kerst, maar elke dag van kunt genieten. Zo doe je een écht bijzonder kerstpakket cadeau.

Goede doelen

Bij Sligro staan we midden in de samenleving. Daarom steunen we ook graag mensen en instanties die hulp goed kunnen gebruiken. Van elk verkocht kerstpakket dat gekoppeld is aan een goed doel, zoals pakket Riant Rood en pakket Royaal Rood, maken we daarom een mooi bedrag over aan Alzheimer Nederland, Liliane Fonds, KiKa en KWF. Dit wordt natuurlijk mede mogelijk gemaakt door jou, dus dankjewel daarvoor!

Kerstevents

We verzorgen niet alleen kerstpakketten maar ook kerstconcepten op basis van jouw wensen en eisen. Hiermee geef je het geschenk een persoonlijk tintje en wordt het uitreikmoment een ware beleving. Zo ben je verzekerd van een eindejaarsfeest dat aansluit op de cultuur en waarden van jouw bedrijf.

Hoe wil je het aanpakken? Een kerstmarkt, kersttruck of een traditioneel winterevenement? Vanaf 75 medewerkers zijn er al mogelijkheden beschikbaar en kun je er jouw persoonlijke twist aan geven.

Neem contact met op met de dichtstbijzijnde kerstpakkettenshowroom voor de verschillende mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

SHOWROOMS

Tintelingen

Geef je medewerkers een Tinteling cadeau en laat ze online hun ideale kerstgeschenk uitkiezen. Met een Tinteling kiezen de ontvangers uit een compleet assortiment aan geschenken, belevenissen, goede doelen en giftcards. Extra leuk: dat doen ze vanuit een gepersonaliseerde omgeving in stijl van je bedrijf of organisatie.

Regel je tinteling in drie stappen.

Stap 1: Kies je concept
Stap 2: Kies je (geef) moment
Stap 3: Kies je stijl

MEER INFORMATIE

Klant of leverancier?

Neem contact met ons op

Klanten Sligro

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag
Tijden: 09.00 tot 17.00 uur

0413 - 37 09 25

Leveranciers Sligro

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag
Tijden: 09.00 tot 17.00 uur

0413 - 37 31 00