Maak van je geefmoment een kiesmoment!

Met een Tinteling maak je jouw eindejaarsgeschenk nóg persoonlijker. Het biedt de medewerkers de kans om naar eigen wens een geschenk vanuit een gepersonaliseerde omgeving te kiezen. Heb je maar een klein budget? Een Tinteling cadeau geven kan al vanaf € 15,-

MEER INFORMATIE

Regel je Tinteling in 3 stappen

Stap 1: Kies je concept

Er zijn drie verschillende soorten concepten, namelijk Tintelingen+, Tintelingen Select of Tintelingen Giftcards. Bij Tintelingen+ kunnen de medewerkers één geschenk kiezen uit een ruim assortiment geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten. Gaat de voorkeur uit naar meerdere geschenken, kies dan voor Tintelingen Select. Bij dit concept krijgen de medewerkers de mogelijkheid om op basis van een puntensaldo zelf een selectie te maken uit één of meerdere geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten. Met Tintelingen Giftcards kunnen de medewerkers één cadeaukaart kiezen die te besteden is bij de beste (online) winkels en/of pretparken.

Stap 2: Kies je moment

Welk moment je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je iets moois kunt overhandigen. Keuze uit drie feestelijke verpakkingen of een digitale Tinteling, in de vorm van een unieke e-mail, is ook mogelijk.

Stap 3: Kies je stijl

Met een eigen opmaak maak je jouw Tinteling nóg persoonlijker. Voor zowel de verpakking als de webomgeving kun je kiezen uit meerdere uitstralingen en 12 verschillende kleuren. Ook kun je opties toevoegen, zoals een geschenk of feestelijke zilverfolie. Jij roept, wij draaien!

Willem Overakker

Manager Tintelingen a.i. Mail Willem

Nieuwsgierig naar onze cadeauconcepten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 073 690 40 51 of via sales@tintelingen.nl.
Bekijk ook www.tintelingen.nl