Het mooiste moment is een geefmoment

Dit is een bijzonder jaar voor iedereen, ook voor jouw medewerkers. Juist daarom is de extra waardering aan het einde van het jaar erg belangrijk. Waarmee verras en bedank jij ze dit jaar met kerst? Verras ze met een Tinteling! Een cadeau dat ze naar eigen wens mogen uitkiezen. Dit populaire geschenk staat op ieders wensenlijstje. Uniek en bovendien heel persoonlijk om te geven.

Contactloze bezorging
Vind je het in deze tijd lastig om binnen de huidige richtlijnen te bedenken wat en hoe jij jouw medewerkers verrast? Zelfs met de 1,5 meter afstand kun jij jouw medewerkers persoonlijk bedanken met een origineel kerstgeschenk. Wij verzenden de Tintelingen digitaal of per post, aan jou de keuze. Zo geef je een persoonlijk cadeau direct op de deurmat van de ontvanger!

– Ruim 1500 geschenken, giftcards, belevenissen en goede doelen
– Gepersonaliseerde verpakking en webshop
– Op maat gemaakt in jouw huisstijl
– Digitale of contactloze bezorging mogelijk
– Jij bestelt, wij verzorgen de rest!

Klein budget? Geen probleem.
Een Tinteling geven kan al vanaf € 15,-

Leuk om te geven en leuk om te krijgen!
Kies en bestel het geheel online op Tintelingen.nl

Regel je tinteling

in drie stappen

Stap 1:

Kies je concept

Wil je je medewerkers één of meerdere geschenken laten kiezen uit het ruime assortiment? Ga je voor alleen cadeaukaarten of laat je je medewerkers zelf lekker struinen door de ruim 1.500 geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten?

Stap 2:

Kies je moment

Het mooiste moment is het geefmoment. Dus wij zorgen ervoor dat je iets moois kunt overhandigen. Kies één van de 4 verpakkingen en wij regelen de rest. Ook een digitale Tinteling (e-mailing) is mogelijk.

Stap 3:

Kies je stijl

Maak je Tinteling nog persoonlijker met je eigen opmaak. Voor zowel de fysieke verpakking of de webomgeving hebben we meerdere uitstralingen en 12 verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Daarnaast bieden we nog extra opties zoals het toevoegen van een extraatje of het aanbrengen van feestelijke goudfolie. Aan jou de keus!

Nieuwsgierig naar onze cadeauconcepten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 073 690 40 51 of via sales@tintelingen.nl. Bekijk ook www.tintelingen.nl