Maak van je geefmoment een kiesmoment!

Natuurlijk wil jij je medewerkers ook dit jaar weer verrassen met een uniek en welverdiend eindejaarsgeschenk. Daarvoor hebben we bij Sligro tientallen prachtige kerstpakketten samengesteld. Maar misschien vind je het juist leuk en origineel om van jouw geefmoment eens een keer een kiesmoment te maken. Dan zit je met een Tinteling helemaal goed!

Op maat, op de deurmat
Met een Tinteling maak je jouw eindejaarsgeschenk nóg persoonlijker. Het biedt de medewerkers de kans om naar eigen wens een geschenk vanuit een gepersonaliseerde omgeving te kiezen.

Heb je maar een klein budget? Een Tinteling cadeau geven kan al vanaf € 15,-

  • Een keuze uit ruim 1500 geschenken, giftcards, belevenissen en goede doelen
  • Een gepersonaliseerde verpakking én webshop
  • Op maat gemaakt in jouw huisstijl
  • Tintelingen biedt de mogelijkheid om in november nog de keuze te maken om het eindejaarsgeschenk persoonlijk te overhandigen, te laten bezorgen op het huisadres van de medewerker of digitaal te versturen
  • Jij bestelt, wij verzorgen de rest!

Ons team staat voor je klaar!

We helpen je graag met de juiste Tinteling te kiezen.

Marc
Willem
Mije
Jet

Regel je tinteling

in drie stappen

Stap 1:

Kies je concept

Er zijn drie verschillende soorten concepten, namelijk Tintelingen+, Tintelingen Select of Tintelingen Giftcards. Bij Tintelingen Plus kunnen de medewerkers één geschenk kiezen uit een ruim assortiment geschenken, belevenissen, goede doelen en cadeaukaarten.

Stap 2:

Kies je moment

Welk moment je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je iets moois kunt overhandigen. Keuze uit drie feestelijke verpakkingen of een digitale Tinteling, in de vorm van een unieke e-mail, is ook mogelijk.

Stap 3:

Kies je stijl

Met een eigen opmaak maak je jouw Tinteling nóg persoonlijker. Voor zowel de verpakking als de webomgeving kun je kiezen uit meerdere uitstralingen en 12 verschillende kleuren. Zoals een extra geschenk of een feestelijke zilverfolie. Jij roept, wij draaien!

Nieuwsgierig naar onze cadeauconcepten?

Neem vrijblijvend contact met ons op: 073 690 40 51 of via sales@tintelingen.nl. Bekijk ook www.tintelingen.nl