Inspiratie

Pakketten

Lekker veel

Het zijn de bijzondere momenten waar we naar uitkijken. Gezellig borrelen met collega’s en relaties. Genieten rondom een goedgevulde tafel met het gezin. Als er ooit een geschikt moment is waarop we het koesteren om samen de feestdagen te kunnen vieren, dan is het nu wel. Dit veelbewogen jaar is hét moment om de mensen om je heen oprechte aandacht te geven. Aandacht is immers het allermooiste cadeau dat je kunt geven én krijgen. Ons assortiment omvat duizenden producten.

Het thema van deze brochure komt dan ook niet uit de lucht vallen: Waardeer & trakteer.
Twee woorden die we graag horen; samen betekenen ze nóg meer. Je kunt zeggen dat je iemand waardeert. Dat is op zich al mooi, maar dan blijft het bij woorden. Wanneer je iemand een kerstpakket geeft, laat je het ook daadwerkelijk zien. Je hebt de tijd genomen om iets uit te zoeken en nagedacht over hoe je jouw waardering op persoonlijke wijze kunt uiten. Iets wat je collega, je familie of relatie des te meer zal weten te waarderen.

Zo maken we samen deze feestdagen extra bijzonder. Geniet ervan!

Uitblinkers

Onze kerstpakketten zijn niet alleen overheerlijk, enkele bevatten ook stijlvolle en superhandige bewaaritems. Uitblinkers waar je elke dag van kunt genieten. Omdat deze uitblinkers handig zijn, er mooi uitzien of gewoon het leven net iets leuker maken.

Uitblinkers
Tosti ijzer

Tosti ijzer

Goudbruin vanbuiten en zachte smeuïge kaas vanbinnen: dat is de basis van een goede tosti. De vulling? Die bepaal jij: alles is mogelijk. Over smaak valt namelijk te twisten …

LED there be music

LED there be music

Op kerstmuziek of welke muziek dan ook. Met deze leuke gadget dans je nooit meer in het donker. De trendy speakerlamp zorgt voor licht én muziek. Een positieve stemmingmaker.

Wishes & wonders

Wishes & wonders

Onze exclusieve lijn Wishes & Wonders springt niet alleen inhoudelijk in het oog, ook grafisch worden onze ogen verwend. Het zwart-witte design is stijlvol en tijdloos.

z-etagere

Z-etagere

Bites op een voetstuk. Eens wat anders dan de standaard etagère? Geef je borrelbites de aandacht die ze verdienen met deze Z-etagère. De bites stelen de show.

Plaid

Plaid

Het hele jaar door gaan we van afspraak naar afspraak. We worden geleefd door onze agenda. Soms is het prettig om even wat gas terug te nemen en te onthaasten. Heerlijk op de bank met een warme deken een goed glas wijn … Even helemaal niks.

Bamboo lunchtrommel

Bamboo lunch?

Duurzame producten zijn allang niet meer saai. Neem bijvoorbeeld de lunchbox en reisbeker van Point-Virgule, gemaakt van bamboevezel en mais, versterkt met melaminehars. Bamboe kenmerkt zich door de lange levensduur.

Vuurkorf

Een heerlijke winterdag sluit je af met vuur en marshmallows. Onze vuurkorf is mooi vormgegeven en past in elke tuin. Haal de Amerikaanse marshmallows er maar bij en genieten is geen kunst meer.

Bosgroene drinkfles

Bosgroene drinkfles

Warme chocolademelk, koffie, thee, glühwein of gewoon water. Met deze dubbelwandige drinkfles heb je het altijd bij de hand. In een mooie bosgroene kleur, milieuvriendelijk en duurzaam: wat wil je nog meer?

Goede doelen

Goede doelen

Ieder jaar steunen we goede doelen met een gedeelte van de opbrengst van onze kerstpakketten. Het Liliane Fonds kan structureel rekenen op een bijdrage, daarnaast maken we dit jaar een mooi bedrag over naar Alzheimer Nederland. Dankzij jou! Dat is waarderen in het kwadraat.

Tintelingen

Geef je medewerkers een Tinteling cadeau en laat ze online hun ideale kerstgeschenk uitkiezen. Met een Tinteling kiezen de ontvangers uit een compleet assortiment aan geschenken, belevenissen, goede doelen en giftcards. Extra leuk: dat doen ze vanuit een gepersonaliseerde omgeving in stijl van je bedrijf of organisatie.

Regel je tinteling in drie stappen.

Stap 1: Kies je concept
Stap 2: Kies je moment
Stap 3: Kies je stijl

op maat
Vers op de plank

Vers op de plank

Als culinaire liefhebber weet je het al lang: in ons assortiment vind je vele duizenden versproducten. van hoge kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten. Een ware traktatie voor de kerstborrel of gewoon lekker als de kerstpakketten worden uitgereikt.

Cheese!
Een kaasplank is heerlijk als dessert, maar past ook perfect bij de borrel. Hoe stel je nu een kaasplankje samen? Kies voor lekker Hollands, chic Frans of bijzonder Italiaans. Wij maakten alvast een kaasplank met mooie begeleiders. Uiteraard voorzien van de juiste wijn zodat je van alle smaken kunt genieten.

Bourgondisch
Een borrelplank met karakter? Dan ga je dit jaar voor Beers & Bites. Een paradepaardje in het pakket is Corte Buona bresaola. Mager rundvlees dat flinterdun gesneden is. Aangevuld met heerlijke salades en verse tomaatjes. Daar voegen we speciaal-biertjes aan toe en we hebben een stoere royale borrelplank.