Over ons

Over ons

Hoe we elk jaar weer aan inspiratie komen voor al die kerstpakketten? Vooral omdat we zelf bezeten zijn van kerst en van kerstpakketten. Aan ideeën dan ook geen gebrek. Elke dag van het jaar zijn we bezig om geefmomenten bijzonder te maken. En niet alleen de momenten in december … Het hele jaar door creëren wij de mooiste geefmomenten.

We hebben duizend-en-een verschillende ideeën en gaan natuurlijk ook actief op zoek naar de allermooiste en meest bijzondere producten.
Producten waarmee je medewerkers en relaties écht trakteert. Bij al onze kerstpakketten weet je zeker dat ze met zorg zijn samengesteld. Ze komen namelijk alleen door de keuring wanneer we er zelf enthousiast van worden. Onze selectie-eisen zijn bijzonder streng: producten moeten niet alleen mooi zijn, maar vooral een hoge kwaliteit hebben. Onze fooditems zijn van hoge kwaliteit, onze bewaaritems zijn bruikbaar en komen alleen door de selectie als we er zelf van kunnen genieten. Immers, een geschenk moet een cadeau zijn waar je wat aan hebt.

Contact voor klanten
0413-370925

Contact voor leveranciers
0413-373100

Odette van Druenen
Manager afdeling Kerstpakketten

Edwin Dobbelsteen
Operationeel manager Kerstpakketten

Ingrid Appels
Accountmanager Kerstpakketten

Amy van Schijndel
Support specialist Kerstpakketten

Renate van Oers
Commercieel assistent Kerstpakketten

Guus Peeters
Commercieel assistent Kerstpakketten

Jolanda Steegs
Operationeel assistent Kerstpakketten

René van de Spank
Logistiek