Over Sligro Kerstpakketten

Sligro is al ruim 40 jaar dé partner voor al je kerstpakketten. Als onderdeel van Sligro Food Group, de partner voor foodprofessionals, zit genieten in ons DNA. Ieder jaar slagen we erin om ook de ontvangers van onze kerstpakketten een geweldige blijk van waardering te geven.

Bij Sligro vinden we dat je rond de leukste tijd van het jaar alleen maar moet genieten. Of je nou de gever of de ontvanger bent van een feestelijk eindejaarsgeschenk. En dus hebben we alle concepten en ideeën die met kerstgeschenken te maken hebben, aangepast op dat ene woord: genieten!

Waarom je kerstpakket bij Sligro bestellen?

  • Uitgebreide keuze
  • Kerstpakketten voor ieder budget
  • Complete presentatie in onze showrooms
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Levering tot aan de deur
  • Professioneel en creatief advies
  • Vrije samenstelling van jouw pakket
  • Waar voor je geld

Je kerstpakket kant-en-klaar of zelf samenstellen? Ophalen in de vestiging of laten bezorgen op je bedrijfsadres? Wat je wens ook is, bij Sligro kun je rekenen op een perfecte levering van jouw kerstpakketten. We willen er zeker van zijn dat jouw personeel een heerlijke kerst heeft met onze pakketten. Jouw wens is onze zorg.

Bekijk onze huisselectie

teamfoto

Kwaliteitsproducten met waarborg
Doe je inkopen bij Sligro, dan profiteer je van een ruim en divers assortiment van kwaliteitsproducten. Onze kerstpakketten zijn met grote zorg samengesteld. Met een sterke mix van bekende A-merken en exclusieve (eigen) merken van Sligro. De producten van onze exclusieve merken hebben een unieke prijs-kwaliteitverhouding en zijn alleen verkrijgbaar bij Sligro.
Onze inkopers zijn elk jaar op zoek naar dat ene product met die unieke handtekening om de kerstpakketten speciaal te maken. Sligro is daarnaast een bedrijf dat goed voor zijn mensen zorgt. Daar letten we ook op met het inkopen van onze producten. De arbeidsomstandigheden waarin mensen werken die producten aan ons leveren moet gegarandeerd goed zijn. We werken daarom alleen met leveranciers die BSCI C-classificering of hoger hebben. Zo ben je verzekerd van een eerlijk kerstpakket die onder goede omstandigheden voor je samengesteld is!
Welke wensen of behoeften je ook hebt, wij maken ze voor je waar. In de vorm van mooie kerstpakketten met de heerlijkste producten. En ook via ons Tintelingen geschenken concept: laat je personeel zelf een kerstgeschenk uitkiezen.

Helemaal uitpakken? We kunnen zelfs je bedrijfskantine in op en top kerstsfeer brengen. Alles om van het moment van kerstpakketten uitdelen tot een onvergetelijke ervaring te maken. Voor jou en je personeel.

Wil je hulp bij het bestellen van je kerstpakket? Onze experts helpen je graag. Bel 0413 34 35 00 voor persoonlijk advies of bezoek één van onze vestigingen.

Maak een afspraak